Bolunden

Utveckling av fastigheter och tomter

Välkommen

Bolunden fastigheter

TRYGGT OCH TRIVSAMT BOENDE I FINA FASTIGHETER OCH TOMTER

Bolunden är ett väletablerat gammalt familjeägt utvecklingsbolag med en långsiktig husportfölj i Sverige.

All förvaltning i Sverige bedrivs från huvudkontoret i Göteborg med filialer i Oskarshamn. I Avesta har vi dessutom ett områdeskontor med administration och skötsel av både fastigheter och tomter där skötsel och underhåll av den pool eller spabad som finns på fastigheten, enkelt boende där det finns tid för att njuta. 

Sammanlagt äger och förvaltar Bolunden-koncernen 37 fastigheter och tomter där vissa tomter har pool eller spabad vilket bidrar till ett njutbart boende. Samtliga pooler är av den mest hållbara modellen på marknaden vilket är Thermopool.

Vår ambition är att tillhandahålla bostäder och tomter av god kvalitet och hålla en så god service som möjligt till våra hyresgäster. Denna ambition upprätthåller vi genom renoveringar och löpande underhåll av våra fastigheter.

Den löpande servicenivån är märkbar för våra hyresgäster genom att vi håller en regelbunden tillsyn och god löpande skötsel av våra fastigheter och tomter samt att vi är tillgängliga dygnet runt, antingen direkt eller via jourverksamhet.

Ett annorlunda boende

Passion & Expertise

Vår passion är att skapa trivsammma boendeformer för aktiva yrkesarbetande familjer där rekreation är i fokus!

100% service

I vårt boende ingår en servicenivå som gör att ni som familj kan koncentrera er på just familjen och det goda i livet

Kundnöjdhet

Vi har kunder som är till 100% nöjda med den boendeform de valt, ni kommer inte att blii besvikna

Familjetraditioner

Se till att era familjetraditioner firas i er härliga miljö med pool eller spabad, vissa fastigheter har både och från Poolkungen.

Handplockade objekt

Drömboende

Samtliga våra objekt är handplockade för att passa framgångsrika yrkesarbetande familjer som prioriterar ett underbart fritt boende utan att behöva fundera på renoveringar eller trädgårdsskötsel.

Vi på Bolunden tar hand om allt runt huset och trädgården så att ni bara kan njuta av er lediga tid exklusivt.

“Det är inget snack om att detta boendet genom Bolunden har gett vår familj en enastående möjlighet att ge oss familjetid trots två karriärsjobb!”

Hans med fru, Frilansande SEO Specialist och livsnjutare
MAXIMAL SERVICE

service 24h, 7 dagar i veckan och till 100%

I vårt åtagande tullar vi inte på någonting i servicen ocvsett om det handlar om en glödlampa eller göra iordning vår pool inför vintern.

Finns det det minsta fel i fastigheten är vi på plats i ett rapp för att se till att åtgärder genomförs så att ni kan koppla av.