UTEMÖBLER OCH TRÄDGÅRDSMÖBLER

Den svenska sommaren är något många ser fram emot året runt. Så fort solen kommer fram är det naturligt att vilja spendera tid ute i friska luften.

Vad passar bättre än att koppla av i trädgården runt ett trevligt bord eller i en bekväm loungegrupp på balkongen? Utemöbler är mer än bara en möbel, de representerar avkoppling och en känsla av välbefinnande. Om du har en uteplats och kanske t.o.m en pool vill vi ge dig möjligheten att koppla av och njuta av din utesoffa eller möbelgrupp.

Att kunna bjuda in vänner och familj till sin uteplats är något många strävar efter. Genom att arrangera möbelgrupper med trädgårdsbord och stolar kan du skapa en inbjudande miljö där många dagar och kvällar tillbringas med nära och kära.

För att förenkla ditt köp av utemöbler har vi samlat produkter från välkända varumärken, där du kan välja fritt och sedan invänta fri leverans av dina nya utemöbler. Har du en uteplats som inte används? Kanske kan en hängmatta liva upp det? Om din balkong är tom kan du hitta flera olika trädgårdsmöbler från Venture Design, Hillerstorp och Stalbo som kan möta dina behov.

 

Balkongmöbler
Att hitta möbler som är stilmässigt rätt och speciellt passar på balkongen är inte alltid lätt. Det är alltid viktigt att mäta området som ska inredas, och även att ta hänsyn till väderexponeringen balkongen är byggd för att tåla. Eftersom utemöbler kommer att utsättas för mycket sol bör de också klara det utan skador som blekning.

Utemöbler i olika material
Utemöbler finns i olika modeller och storlekar, men de skiljer sig också mycket i material. Vissa material är mer lämpliga för vissa områden. Plastflätning är ett utmärkt material ur ett underhållsperspektiv, då det är lätt att ta bort fläckar med en fuktig trasa. Gjutjärn är ett mycket slitstarkt material som tål tuffa miljöer, så om du letar efter en produkt som ska stå fristående och inte under tak, som i en trädgård, skulle en utemöbler i gjutjärn vara ett bra val .

Möbler av trä kräver ofta lite mer skötsel, men genom att vara ett hållbart material kommer du att kunna njuta av dina utemöbler under lång tid framöver. Metall är ett material som ofta används i stommen till olika utemöbler, då de är stabila och ger resten av möblerna ett snyggt utseende och känsla.